BURSA / OSMANGAZİ - Atatürk Ortaokulu

Mrt

Sayın Velilerimiz ve Öğrencilerimiz, Bursluluk Sınavı başvuruları  12 Mart - 05 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

Bilim ve Teknolojinin hızla geliştiği ve değiştiği günümüzde test/analizin önemi ile hayatımıza kattıklarının öğrenciler arasında algılanıp yaygınlaştırılması için farkındalık yaratmak, bilinç düzeylerini geliştirmek ve hayal güçlerini kullanarak yeteneklerinin geliştirilmesini teşvik etmek amacıyla; Bursa ilimizdeki ortaokul (5.6.7.ve 8.Sınıf) öğrencilerine yönelik ”Hayalimdeki Laboratuvar” konulu resim yarışması düzenlenecektir.

Ekm

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2017 Salı Saat:18:00´da okulumuz Konferans Salonu´nda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Okul İdaresi

Ekm

2017 yılı için haftasonuna denk gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının ne zaman yapılacağı belli oldu.

TARİH : 08 NİSAN 2017
GÜN : CUMARTESİ
SINIFLAR : 7 VE 8. SINIFLAR
 BAŞLAMA SAATİ : 11.00
BİTİŞ SAATİ : 13.00
TOPLANTILAR ÖĞRENCİNİZİN SINIFINDA YAPILACAKTIR.
NOT. 8.SINIF VELİLERİ SAAT 11.00 DE SALONDA TOPLANIP İDARİ TOPLANTIDAN SONRA SINIFLARA GIDECEKTİR.

5 VE 6.SINIFLAR :
BAŞLAMA SAATİ : 13.00
BİTİŞ SAATİ : 15.00
TOPLANTILAR ÖĞRENCİNİZİN SINIFINDA YAPILACAKTIR. VELİLER SINIFTA SABİT DURACAK ÖĞRETMENLER SINIFLARI DOLAŞARAK GÖRÜŞ BILDİRECEKTİR.
 TOPLANTILAR TAM SAATİNDE BAŞLAYACAK OLUP TİTİZ DAVRANILMASINI RİCA EDERİM
KÖKSAL BÜLBÜL - OKUL MÜDÜRÜ

Kas

Ekm

DEVLET OKULU OLARAK BURSA´ DA BİR İLKE İMZA ATIYORUZ.
BİLEK GÜREŞİ ANTRÖNÖRÜ OKULUMUZ ÖĞRETMENİ Fikri Coşar İLE 5-6-7-8. SINIFLAR BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONASI OKULUMUZDA BAŞLIYOR. BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ekm

Okul Aile Birliğimizin olağan Genel Kurul Toplantısı 31 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 17.00 de okulumuz Toplantı salonunda yapılacaktır. Yeni yönetim ve Denetim kurulu üyelerinin seçileceği Genel Kurulumuza velilerimiz davetlidir.

May

LİSELERDE YETENEK SINAVLARININ TAKVİMİ AÇIKLANDI. http://ogm.meb.gov.tr/www/liselerde-yetenek-sinavlarinin-takvimi-aciklandi/icerik/447  ADRESİNDEN DETAYLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

28 Şubat 2016 PAZAR günü yapılacak olan Oryantiring Çalışmasına katılacak sporcularımızın Saat 10:00´da Kültürpark İpekiş kapısında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Şbt

Ara

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 25/12/2015 CUMA GÜNÜ OKULUMUZ TOPLANTI SALONUNDA 13.30 - 14.30 SAATLERİ ARASINDA 5. VE 6. SINIF VELİLERİMİZE "OKUL BAŞARISINDA AİLENİN ROLÜ" KONULU SEMİNER VERİLECEKTİR. KATILIM GÖSTERMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.OKUL İDARESİ

May

OKULUMUZ TÜRKÇE ÖĞRETMENİ BÜLENT ERASLAN´IN ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE HAZIRLADIĞI ŞİİR DİNLETİSİ 27 MAYIS 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM SAAT 19.00 DA HEYKELDE  DEDE EFENDİ KONSER SALONUNDA YAPILACAKTIR.